Laptop Computer

Ny computer?

Jeg får ind i mellem henvendelser fra kunder vil købe ny computer, fordi den gamle nu er udtjent. Enten fordi den f.eks. kører Windows XP, der ikke længere opdateres, fordi skærm hængslerne på den gamle bærbare er revnet eller knækket og/eller batteriet er helt dødt. Oftest har kunden selv fundet et godt slagtilbud i en af de store butikskæder.

Jeg kan i sagens natur ikke rådgive om alle aspekter for hver enkelt computer model. Det handler jo i høj grad også om den enkeltes behov. Men jeg tilråder altid, som minimum, at mærke på skærm hængslernes kvalitet, for ofte har slagtilbuddende et svagt punkt her, samt nogen gange også på batteriet. Nogle af slagtilbuddende er discount modeller. Jeg kan ofte pege på et tilsvarende bærbart produkt (Lenovo), hvor disse ting skulle være i orden (på laptops.dk), og hvor prisen ofte er næsten den samme som slagtilbuddende (jeg køber selv gerne her). Så har kunden noget at sammenligne med, før han, eller hun, endeligt beslutter sig.

Jeg er ikke forhandler af computere, eller tilbehør og reservedele. Og har ikke aftaler med nogen forhandlere. Jeg er blevet tilbudt forhandler aftaler, men det ville konflikte med mit ønske om at yde uvildig rådgivning, for mine kunder.

Laptop Computer