Hjælp og Support

Lej en Supporter

Lej en SupporterLej erfaren supporter som afløser, vikar, eller den ekstra hånd i spidsbelastnings perioder. Det kunne f.eks. være i forbindelse med omlægning, eller udskiftning af jeres systemer. Eller også ved omlægning af brugen, og/eller forretningsgange.

Hos Assens PC Support kan du leje eller hyre en supporter på freelance basis. Jeg arbejder professionelt, og har bred erfaring med IT og business support. Hvis din virksomhed ind imellem mangler en hånd, er hjælpen nær. Og det kun når du har virkelig brug for det. Enkelt og ligetil.

Hjælp og SupportDu har måske brug for hjælp i ny og næ, vil outsource så meget som muligt, eller har brug for den tryghed det giver at have en ekstra kapacitet ved hånden, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

Der er ingen bindinger eller uforudsete udgifter ved den service jeg her tilbyder. I modsætning til alle de “sidegevinster” der kan være med f.eks. en deltidsansat, eller studenter medhjælp, såsom ferie-, sygedagpenge, skat, lønafregning m.v.

Du får ganske enkelt en faktura på de aftalte/forbrugte timer (Kr. 320 excl. moms / Kr. 400 inkl. moms). Ikke noget med “indskud” (startgebyr), bindingsperiode, eller opsigelsesvarsel. Ren timeafregning, eller fastpris tilbud på et afgrænset projekt.

Mangler du som mindre virksomhed hjælp til hjemmeside, infoskærm, eller andet, kan dette tilkøbes på samme betingelser. Udover mine erfaringer som IT supporter, har jeg stor erfaring på flere IT relaterede områder. Læs mere på søstersiden Fronto.dk.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om dine behov, og det jeg kan tilbyde.

Kontakt mig