Prøvebillede - Kanalindstilling

Kanalomlægning – Farmor behøver hjælp!

Når kabel-TV selskaberne omlægger TV kanalerne, kan det være en udfordring, også for en som mig. Det var tilfældet, da min mor pludselig ikke længere kunne se nogle af sine yndlingskanaler.

Mor har grundpakken, så egentlig havde jeg ikke forventet det store, fordi indholdet stort set var uændret. Men det skulle vise sig, at jeg tog fejl.

Man lavede nemlig en større omlægning af frekvenserne på de digitale kanaler. Også i forhold til de almindelige grundpakke kanaler som DR1, TV2 o.s.v.

Det betød jo så at en ny kanalsøgning var en nødvendighed. Men så kom de 30+ kanaler ikke til at ligge i den rækkefølge som min mor var vant til. Og det kan hun bare ikke leve med.

Løsningen blev at lægge de 8 yndlingskanaler, som min mor kun skifter imellem, ind som favoritter i den rigtige rækkefølge. Det var langt hurtigere og nemmere, end at sortere kanalerne manuelt! Det blev også mere overskueligt for min mor, og alle blev glade.

Det tog dog alligevel sin tid. Og da min mor bor næsten 2 timers kørsel fra min bopæl, synes jeg at tiden er kostbar. Det er jo ikke så ofte jeg finder tid til et besøg. Tid der kunne have været brugt bedre, når jeg nu var på besøg.

Andre må have det på samme måde, og derfor tilbyder jeg gennem Assens PC support at løse denne opgave for din mor, far, farmor, farfar, mormor og/eller morfar, på Vestfyn. Så bliver der mere tid til jer, med hyggesnak over aftenkaffen.

Prøvebillede - Kanalindstilling