Assens PC support

Ikke ud af det blå

Assens PC Support kom ikke ud af det blå. Jeg startede som selvstændig IT konsulent, med enkeltmands virksomheden Fronto.dk, i 2014. Et par år senere, i sommeren 2016, fik jeg henvendelser via Fronto.dk, vedrørende PC- og netværkssupport for private. I 2016 startede jeg i øvrigt også på et bijob (aften/weekend), som supporter for internet ved seks antenne foreninger,

Tidligere havde Hago Computer, der havde til huse i Østergade, betjent Assens og omegn. Men virksomheden ophørte dette virke i 2013. Derfor så jeg et behov gennem de aktuelle henvendelser, og opstartede Assens PC Support. I første omgang med privatkunder som målgruppe. Det har sidenhen ændret sig, da en række erhvervskunder, hen ad vejen, er kommet den vej.

Jeg er billig på prisen, kr. 200 pr. påbegyndte halve time. Det koster intet at kontakte mig. Du opkræves først betaling, enten når jeg har besøgt dig, eller har fået beskrevet problemet og påtager mig arbejdet. Så bare skriv, eller ring.

Nogen gange løses problemet via telefonen, eller mail. Andre gange via fjernsupport, eller ved at jeg kommer hjem til dig. Andre gange er det hensigtsmæssigt at du afleverer og afhenter dit udstyr hos mig, efter forudgående aftale. Det afhænger naturligvis af det konkrete problem.

Prisen er variabel. Det afhænger af problemets art, og hvor lang tid løsningen tager. Nogle gange kan jeg give et forhånds estimat på det forventede tidsforbrug. Andre gange aftaler vi en tidsramme for afdækning af problemets årsag. Efter afdækningen aftaler vi det videre forløb, eventuelt baseret på et estimeret forventet tidsforbrug.

Bemærk at jeg ikke reparerer, udskifter og sælger hardware, eller tilbehør (udstyr).

Kontakt