Wordpress kursus

Byg en hjemmeside

Wordpress kursusSom noget nyt introducerer jeg et kursus i at bygge din egen hjemmeside, i verdens mest populære CMS system, WordPress. Kurset foregår via fjernsupport, som 1:1 undervisning. Det vil sige at du arbejder selv med det på din egen PC, og jeg guider dig igennem ved at se med.

Kurset, som du kan læse mere om på “søstersiden” Fronto.dk, består af 2 moduler, med hver fire lektioner.

Hver lektion tager mellem 45 minutter og en time. Men tager det lidt kortere tid den ene gang, og lidt længere tid en anden gang, er det ikke noget problem. Pris for begge moduler, kr. 3.200, ekskl. Webhotel og Domænenavn (fra kr. 400, afhængig af pakkevalg).

Vi laver i fællesskab en tidsplan for gennemførelsen af modulerne, der passer ind i din hverdag, og den kan naturligvis korrigeres undervejs. Det anbefales at du arbejder videre med funktionerne mellem de enkelte lektioner. Derfor anbefales det at tage de to moduler over fire uger (2 lektioner om ugen).

Du får ikke en komplet hjemmeside løsning ud af kurset, men du bliver hjulpet på vej til at gøre det selv. Det er i virkeligheden det gode indhold på hjemmesiden, der skaber den, og det arbejder udarbejder du på egen hånd.

Læs mere om kurset her (På Fronto.dk’s hjemmeside)